Program


Őrületek tornya

Őrületek tornya

FERGETESEG VÍGJÁTÉK, amelyben láthatók elcserélt ikrek, akiket óhatatlanul összetévesztenek. Egy kicsapongó férj csalfa feleséggel, nőfaló macsó, saját neméhez vonzódó fiatalember, egy csinibaba, egy kotnyeles szomszédasszony, egy tipp-topp üzletasszony és a mindent értő házmester. Mindannyian egy toronyházban kavarnak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 3. hétfő, 19:30

vígjáték két felvonásban

Shakespeare Tévedések vígjátékának mai változata. Adottak az elcserélt ikrek, akik egy toronyházba kerülnek, és óhatatlanul összetévesztik őket. Adott a középkorú házaspár, akik arra készülnek, hogy megcsalják egymást, akár egy liftben is. És ráadásul a nagy kavarodásban még egy csecsemő is eltűnik, de ez is csak félreértés. Hogy a félreértések özönét nyomon tudjuk követni ebben a hasizmot próbáló káoszban, segítségünkre siet a mindent véleményező házmester, aki állandóan kibogozza a szálakat.

Jegyinformáció

Teljes árú jegyek az előadásra: 3000 Ft – 3200 Ft – 3400 Ft

Mentés Másként! Konferencia résztvevőinek kedvezményes jegy ára: 2800 Ft

Kombinált jegy ára: 15 300 Ft

Kombinált jegy tartalmazza: A Mentés Másként! Első Közösségi Felelősségvállalási Konferenciára a belépőjegyet és az esti Őrületek tornya c. előadásra a színházjegyet.

Mentés Másként! Első Közösségi Felelősségvállalási Konferencia résztvevőinek kedvezményes és konferenciával egybekötött jegyvásárlás módja:

A kedvezményes és a kombinált jegy megvásárlására a következő módon van lehetőség:

1. A „Jegyvásárlás” gombra kattintás után a Nézőtér térképen ki kell választani azt a helyet, ahol az esti előadáson ülni szeretnének.
2. A helyek kiválasztása után a „kosárhoz” gombra kattintva hozzáadjuk a Kosárhoz a kiválasztott jegyeket.
3. A Kosárhoz adás után jegyenként be lehet állítani a legördülő menüsorban minden jegy mellett a kedvezményt amit igénybe szeretnénk venni a jegyekre.

Konferencia jeggyel már rendelkezőknek: „Mentés másként” kedvezmény opciót kell kiválasztaniuk.

Akik a Konferenciára és az Előadásra is itt vennék meg együtt a jegyet, azoknak a Kombinált jegy opciót kell kiválasztaniuk.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!